onsdag den 24. november 2010

Squirt vesipyssy robotti pesters pesukarhu, vie tilaukset Android (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/squirt-water-gun-robot-pesters-raccoons-takes-orders-from-andro/:
Se ei ole harvinaista nähdä Mr. Android ja Sir Arduino kokoontuessa maailman kehitettyyn robotiikka, mutta Squirt on onnistunut hop ulos me-too joukosta suorastaan hurmaava ohjausjärjestelmä (ja vielä viehättävä ulkonäkö). Yksinkertaisesti sanottuna, tämä vesipyssy robotti on suunniteltu "vesikasvien ja karkotettua pesukarhu", mutta laajemmasta näkökulmasta, luoja odotti osoittaa, kuinka robotiikka voitaisiin käyttää pienissä kasteluun ja hyvin järjestelmiin. Parempi vielä, tämä on paljon enemmän kuin vain robotti, joka etäohjata älypuhelin, jos käytät sitä "vartija tilaan," se tulee etsiä ja tuhota - kaatamalla mitään ", joka liikkuu" ja blast vettä. Ja joo, se voi myös ohjata SMS, joten myös kissoja ei voi juhlia liian nopeasti, kun omistaja päänsä töistä. Hit lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja siitä, miten tämä mestariteos on rakennettu, tai pään yli tauon nopeasti demo vid.

Jatka käsittelyssä Squirt vesipyssy robotti pesters pesukarhu, vie tilaukset Android (video)

Squirt vesipyssy robotti pesters pesukarhu, vie tilaukset Android (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 05:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Cell Botit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar