onsdag den 24. november 2010

Sonyn Qriocity video-on-demand palveluiden menee elää Euroopassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/sonys-qriocity-video-on-demand-services-goes-live-in-the-uk/:
Sony sanoi että se oli tulossa , ja mukana on. Juuri ajoissa expatriated amerikkalaiset kylpemään kirkkaudessa maksetaan punnissa nauttia yli "kiitospäivä" Sony on muuttivat kytkin sen Qriocity on-demand-elokuvia palvelua. UK käynnistää merkitsee Euroopan debyytti palvelun (olemme myös istunnossa, että se on kuin "Euroopassa"), joka tarjoaa "satoja" pay-per-view streaming elokuviin niille, joilla verkko-yhteensopivan BRAVIA TV, Blu-ray soitin tai Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä. Olemme kertoneet, että kirjasto kuuluu aineksen Fox Home Entertainment, Lionsgate, MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Starz Digital Media, Walt Disney Company, NBC Universal ja Warner Bros, sekä uusista julkaisuista ja puhutussa klassikoita palkinnot. Vuokrahinnat SD sisällön alkavat £ 2.49 kirjaston sisältö ja £ 3,49 uusia versioita, kun taas HD-sisältöä aloittaa vastaavasti £ 3.49 ja £ 4.49. Ei aivan ilmainen, mutta se on pieni hinta maksaa pitää, että Keister istutettiin Turkki päivä.

Jatka käsittelyssä Sonyn Qriocity video-on-demand palveluiden menee elää Euroopassa

Sonyn Qriocity video-on-demand palveluiden menee elää Euroopassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget espanja | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar