onsdag den 24. november 2010

Anti Sleep Pilot lupaa pitää kuljettajien varoittaa, varoittaa niitä, kun vetää yli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/anti-sleep-pilot-promises-to-keep-drivers-alert-warn-them-when/:
Etsitkö vaihtoehtoa, että ylimääräinen iso kuppi kahvia tai energiajuomaa pitää sinut hereillä pitkillä asemat? Sitten voit pian olla toinen vaihtoehto muodossa Anti Sleep Pilot, joka lupaa pitää sinut nukahtaa seisaalleen kautta taika tekniikkaa. Jo myynnissä Tanskassa, laite pystyy automaattisesti kääntää itsensä päälle ja pois liikkumisen valvontaa auton, ja se yrittää pitää hereillä säännöllisesti suorittaa erilaisia testejä, voit vastata vain napauttamalla laitetta. Että lupaukset paitsi estää väsymystä ensinnäkin pitämällä mielen aktiivinen, mutta myös varoittaa, kun se on todella aika pitää taukoa Seuraamalla reaktion kertaa jokaisessa testissä. Vielä ei ole sanaa virallisen hinnan tänne vielä, mutta oletamme että saat maksaa jossain lähistöllä 1499 kr (tai $ 270) laite toimii tällä hetkellä Tanskassa.

Anti Sleep Pilot lupaa pitää kuljettajien varoittaa, varoittaa niitä, kun vetää yli alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 09:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Chip Chick | lähde Anti Sleep Pilot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar