fredag den 15. juli 2011

Samsung Galaxy S II mahdollisesti tarkoitettu Bell 21 heinäkuu 150 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/samsung-galaxy-s-ii-may-be-destined-for-bell-july-21st-for-150/:



Aika puhjeta maapähkinävoita ja siirappi, ihmiset, koska Bell on waffling. Kanadan matkapuhelinpalveluiden tarjoaja katsoin kaikki asetettu 21 heinäkuu käynnistämistä erittäin himoittu Samsung Galaxy S II mukaan listalle Best Buy Kanadassa, mutta sivu on valitettavasti vedetty. Kun se elää, galaktinen jatko oli hinnoiteltu 150 dollaria kolmen vuoden sitouttamisjakson, ja jos se olisi totta se tekisi Bell ensimmäinen Pohjois-Amerikan harjoittaja tarjota kuuma-myynti Android laite - vaikka se varmasti ole viimeiseksi. Oliko sivun otetaan alas Bellin pyynnöstä, jotta se mahdollisuus virallisesti ilmoittaa laite? Onko se myöhässä? Tai oliko se vain väärin? Vaikka emme vierasta se on ensimmäinen mahdollisuus - se on varmasti lippulaiva puhelin, joka ansaitsee fanfaari - me nakata neljännes Wishing Well toivoo, että unelmiamme ensi torstaina.

Samsung Galaxy S II mahdollisesti tarkoitettu Bell 21 heinäkuu 150 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 23:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mobile Siirappi , PocketNow | lähde Best Buy Kanada | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar