fredag den 15. juli 2011

Engadget Pohjamaalatut: käyttämällä vertailuarvoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/engadget-primed-using-benchmarks/:

Pohjamaalattu menee käsitellä yksityiskohtaisesti technobabble kuulet siitä Engadget joka päivä - me kaivaa syvälle kunkin aiheen historiasta ja miten se hyödyttää elämäämme. Katse ehdottaa pala teknologiaa meille murtaa? Drop meille linjaa pohjamaalattu * at * Engadget * dawt * com.







Tuijottaen älypuhelin, huomaat, että jotain puuttuu. Se tekee kaiken itse haluat - hyvin, voisimme lisätä - mutta mitä reikä jää täyttää? Autamme sinua ulos tämän kanssa: Haluatko kerskumisoikeudesta. Siellä on tapa kohdata ystäväsi luottamusta, eikö? Tarvitset vain pieni sysäys oikeaan suuntaan, ja tässä painoksessa Engadget pohjamaalattu, annamme sinulle että kaivattuja shove selittämällä vertailuarvot.



Ehkä olet nähnyt Puhutaanpa vertailuarvot meidän tuotearvioita. Me yleensä käyttää niitä mitata suhteellista suorituskykyä eri laitteiden, mutta keskustella Linpack pisteet ei tarkoita paljon menemättä syvemmälle mitä se tarkoittaa. Mitä näkökohtia suorituskykyä nämä vertailuarvot mitata, ja mitä tekniikoita he käyttävät? Kuinka paljon voimme vedota niihin ostopäätöksiä tehtäessä? Lue tauon jälkeen koko skuuppi.

Jatka lukemista Engadget Pohjamaalatut: käyttämällä vertailuarvoja


Engadget Pohjamaalatut: käyttämällä vertailuarvoja perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar