fredag den 15. juli 2011

Automatisoitu olkapää surffausta helpottaa varastaa salasanoja, ei ole kovin putkimainen, brah (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/automated-shoulder-surfing-makes-it-easier-to-steal-passwords-i/:


Tässä on jotain lievästi pelottava pureskella: tutkijat Italiassa ovat kehittäneet tavan automaattisesti sato mitä kirjoitat älypuhelimeen kosketusnäytön avulla vain kamera sijoitettu olan yli . Ohjelmisto, luoma Federico Maggi ja hänen tiiminsä Politecnico di Milano, hyödyntää suurennettu kosketusnäytön näppäimet löydät useimpiin iOS, Android ja Blackberry-laitteissa. Koska nämä suurennukset usein pop up ennakoitavissa tehtävissä, vakoilusta järjestelmä tunnistaa ja tallentaa ne suhteellisen helposti, avulla kamera, jonka tarkoituksena on suunnattu näyttö. Ja se ei ole kuin keikkuivat ja kudonta ympärillä auttaa vältellä silmällä, koska laite voi heti tunnistaa äkilliset liikkeet ja säätää sen katseen vastaavasti. Tutkijat sanovat heidän työkalu pystyy tarkasti tunnustaa jopa 97 prosenttia kaikista painalluksia ja on tarpeeksi nopea lähettää kopioida salasanoja "quasi reaaliajassa", joka on musiikin laiska rikollisen korvat. Varpaisillaan ohi tauon nähdä pedon toiminnassa ja viettää loppuelämäsi ja ikuisen pelon vallassa.

Jatka lukemista Automatisoitu olkapää surffausta helpottaa varastaa salasanoja, ei ole kovin putkimainen, brah (video)


Automatisoitu olkapää surffausta helpottaa varastaa salasanoja, ei ole kovin putkimainen, brah (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 12:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde phretor (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar