fredag den 15. juli 2011

Microsoft nappaa jopa pari Sony liittyviä verkkotunnuksia, Internet kulkee AMOK kanssa huhuja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-snatches-up-a-pair-of-sony-related-domains-internet-r/:

Sony-Microsoft.com

Yritykset tarttuma asti verkkotunnuksia suojella brändi ei ole mitään uutta, eikä se ole erityisen kiinnostavaa (paitsi että yhtiö sattuu olemaan Bank of America, ja kyseinen verkkotunnus on BrianMoynihanSucks.com). Mutta viime aikoina parin viime rekisteröintien Microsoft on närkästynyt meidän uteliaisuus. Ihmiset on Redmond piristyi sekä Microsoft-Sony.com ja Sony-Mirosoft.com, mikä on vauhdittanut spekuloidaan, että kaiken Sony-Ericsson WP7 luurin PlayBox 720 on tulossa. Muutto on syytä huomata, jos vain koska yhtiö ei omista samanlaisia ​​verkkotunnuksia, kuten LG-Microsoft.com tai HTC-Microsoft.com. Tietenkin se voisi olla jotain niin arkipäiväinen kuin yhteinen markkinointikampanja Sony läppäreissä tai ei mitään - me vain odottaa ja nähdä.



[Kiitos, Joonas]

Microsoft nappaa jopa pari Sony liittyviä verkkotunnuksia, Internet kulkee AMOK kanssa huhuja alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 15 heinäkuu 2011 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WinRumors | lähde WHOIS , (2) , NeoGAF | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar