fredag den 15. juli 2011

SpaceX taukoja kentällä Vandenberg Air Force Base, jatkaa valmistautumista 2013 Falcon Heavy käynnistää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/spacex-breaks-ground-at-vandenberg-air-force-base-continues-pre/:


Lopussa Yhdysvaltain avaruussukkula ohjelma sai sinut alas ? Sillä ei näytä olevan vaiheittain SpaceX, joka on edelleen hakkuri ja chugging oikeus sekä suunnitelmat sen bodacious Falcon Heavy . Yhtiö on hiljattain ollut kentällä Complex 4 idän Vandenberg Air Force Base, joka Elon Musk n vauva soittaa kotiin, myöhemmin ensi vuonna. Kanssa kahdesti hyötykuorman-to-rata kapasiteetti Boeingin ja Lockheed Delta IV Heavy, ja kolmasosa kustannuksista, yritys toivoo sen viimeisin tuo tullessaan uuden aikakauden kohtuuhintaisia ​​100000000dollari käynnistyy. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, 22-kerroksinen Behemoth on avajaisistuntonsa käynnistää vuonna 2013, joten se - olemme kertoneet - tehokkain USA raketti koska Saturn V hurtled Apollo avaruusalus kohti kuuta. Edullinen, raketti-boostin "PR odottaa sinua tauon jälkeen.

Jatka lukemista SpaceX taukoja kentällä Vandenberg Air Force Base, jatkaa valmistautumista 2013 Falcon Heavy käynnistää


SpaceX taukoja kentällä Vandenberg Air Force Base, jatkaa valmistautumista 2013 Falcon Heavy käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 21:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Space.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar