fredag den 15. juli 2011

Nintendo DS Still Outselling 3DS kahdesta yhteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KLHP9vvIIPk/:

Se on luultavasti liikaa odottaa, että kalliimpi uusi kannettava olisi heti panna viralta sen edeltäjä, mutta epäilen Nintendo on liian onnellinen, että kuluttajat ostavat yli kaksi kertaa niin monta DSes kuin 3DSes . Samaan aikaan, myyden yli puoli miljoonaa kämmenmikrot kuukaudessa ei ole täsmälleen huono uutinen myöskään.


Mukaan Nintendon lehdistötiedote:



Nintendo myi yli 800000 Yhdistetty laitteisto yksiköiden kesäkuussa. Tämä sisältää 386000 yksikköä Nintendo DS ™ tuoteperheen järjestelmiä, 273000 Wii ™-järjestelmät ja 143000 Nintendo 3DS järjestelmiä. Jokainen tuotelinja näki kaksinumeroista kasvua edellisen kuukauden, ja eliniän Yhdysvaltain asennettu pohja Wii System ylitti 36 miljoonaa yksikköä.



Hyvä heille! Tosiasia on, että vaikka 3DS on vakuuttava, mutta sen kustannukset ja puute tappaja pelejä se tarkoita, että kertymä on pakko olla hitaita - verrattuna DS, joka on kirjaston megahits ulottuu vuoteen.


Se sanoi, Ocarina of Time 3D on itse asiassa varsin jymymenestys huolimatta pieni käyttäjäkunta:



Kun alle kaksi viikkoa hyllyille, Legend of Zelda ™: Ocarina of Time ™ 3D Nintendo 3DS ™ kannettava viihdejärjestelmä valmis kuussa nro 2 myydyin videopeli on yksittäisen alustan, jossa on yli 283000 kappaletta myyty mukaan riippumaton NPD Group, joka seuraa videopeli myynti Yhdysvalloissa.



Hieman hämmentävä tapa sanoa, että se on toiseksi myydyin peli, joka on saatavilla vain yhteen järjestelmään. # 1? InFamous 2 PS3, uskokaa tai älkää.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar