fredag den 15. juli 2011

Sonyn CMT-CX5BiP HiFi-järjestelmä vie tyyli mallia S2

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/sonys-cmt-cx5bip-hifi-system-takes-a-style-cue-from-the-s2/:


Jätä se Sony toimittaa Odd-pallo futuristinen malleja. Yhtiön uusin CMT-CX5 " hifi "-järjestelmä varma on todistaja, ja voisi helposti olla väärässä lovechild sen S2 tablet ja B & W: n Zeppelin . Tämä teki iPhone rig pakkauksissa 40 wattia RMS tehoa sen modulaarinen rakenne irrotettavat kaiuttimet, ja voidaan myös kiinnittää seinään, jos olet täynnä teidän kirjahyllyt. Saadaksesi hilloja virtaava löydät iDevice telakka, CD-soitin, USB ja AUX-satamissa sekä FM-ja DAB / DAB + radiovirittimet; Sonyn myös lisätty sen Dynamic Sound Generator X-tra käsittelyyn, jos haluat antaa musiikin isku on dynamiikkaa. Voit poimia CX5 joko musta tai valkoinen Britanniasta alusta elokuun, vaikka hinnoittelu jää nähtäväksi. Nyt rohkeasti silmäillä PR ohi tauko, kun päätät.

Jatka lukemista Sonyn CMT-CX5BiP HiFi-järjestelmä vie tyyli mallia S2


Sonyn CMT-CX5BiP HiFi-järjestelmä vie tyyli mallia S2 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 22:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket Lint | lähde Sony UK | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar