tirsdag den 19. april 2011

USB iHub on täydellinen knockoff lisävaruste Apple-centric olemassaolo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/usb-ihub-is-the-perfect-knockoff-accessory-for-your-apple-centri/:

iHub

Joten, olet odottanut linjassa varten iPad 2, tempaisi ylös iPhone 4, ja jopa osti yhden näistä epävirallinen valkoinen muuntaminen sarjat. Työskentelet koko päivän MacBook Airin Steve Job hahmo istuu vieressä sitä työpöydälläsi - olet juuri se henkilö, joka 9,99 dollaria iHub luotiin. Se ei ole virallinen Applen tuote, mutta sikäli kuin knockoffs mennä, tämä on yksi tarkempi faksit olemme koskaan nähneet. Tämä neljän portin USB-keskitin näyttää varsin vähän kuin Apple TV on hehkuva logo ylös, ja tulee valinta musta tai valkoinen. Vaikka pakkaus on vakuuttavasti Apple ansiosta kirkas muovinen kansi, jonka avulla voit kurkistaa tavarat sisällä. Hangon glamouria laukausta ja video alla - lupaamme he 100-prosenttinen aito, vaikka iHub ei.




Galleria: iHub 2



Jatkaa lukeneisuus USB iHub on täydellinen knockoff lisävaruste Apple-centric olemassaolo


USB iHub on täydellinen knockoff lisävaruste Apple-keskeinen olemassaolon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NowhereElse | lähde MIC gadget , MIC Store | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar