tirsdag den 19. april 2011

Ziiiro Aurora ja kiertoradan kellot kerro aikaa väri, palloja ja ihme

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/ziiiro-aurora-and-orbit-watches-tell-time-with-color-orbs-of-wo/:


Aika: kuinka se toimii? No, fyysikot pyrkivät edelleen sen selville . Ja kun he kääntyvät bosonien ja kvarkit ja pimeä aine (oh my!), Suunnittelijat Ziiiro työskentelevät yhtä tärkeä tehtävä: kuinka esittää aikaa, mieluiten ranne-yhteensopiva muoto. Nyt he ovat saaneet kaksi uutta yritykset, kopioidaan "Aurora" ja "Orbit, että" Näytä aika sekoitus värejä tai pari kiertävän palloja vastaavasti. Ne ovat suunnilleen sama oppimiskäyrä kuin aikaisemmin Ziiiro kellot , ja yhtiön kotisivuilla avuliaasti kävelee läpi miten niitä luetaan - "Se ei ole raketti tiedettä ollenkaan!" Jos mallit ovat liian minimalistista sinulle, voit aina hemmotella itseäsi Harry Winston's Opus Eleven . Muuten nämä alus toukokuun lopulla ja asettaa sinut takaisin 129 € (noin 184 dollaria).

Ziiiro Aurora ja kiertoradan kellot kerro aikaa väri siirtyy ihme perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 06:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Core77 | lähde Ziiro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar