tirsdag den 19. april 2011

HBO Siirry app asettaa stream tiensä iPhone, iPads ja Android-laitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/hbo-go-app-set-to-stream-its-way-to-iphones-ipads-and-android-d/:


Oletko perehtynyt HBO Go online streaming-palvelu, jonka avulla tilaajat kiinni on HBO: n palkittu ja ass potkimisen TV-sisältöä? No, "Appy uutisia sinulle, rakas lukija, sillä se on osumassa älypuhelimet ja tabletit ensi kuun alussa. Android ja IOS HBO Go sovellukset ovat kiusattiin uusi video HBO: n YouTube-kanavalla, lupauksilla "instant ja rajoittamaton pääsy" ja "jokaisen jakson jokaisena vuodenaikana" suosikki osoittaa, höysteenä valikoima osuma elokuvia. Sovellukset ja suoratoisto saavat vapaasti HBO tilaajille, jotka pystyt saada Sopranos nostalgia on 3G sekä WiFi. 2 toukokuu on päivä, jona teaser video päättyy, vaikka se ei nimenomaisesti todeta, että palvelu on elävöittää sitten. Meidän täytyy vain odottaa ja nähdä.



[Kiitos, Joe]

Jatkaa lukeneisuus HBO Siirry app asettaa stream tiensä iPhone, iPads ja Android-laitteet


HBO Siirry app asettaa stream tiensä iPhone, iPads ja Android-laitteisiin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 05:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde HBO (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar