tirsdag den 19. april 2011

Contour Plus kypärä cam vakoili tarjoaa laajemman näkymän äärimmäisen temput

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/contour-plus-helmet-cam-spied-offers-wider-view-of-your-extreme/:

ContourHD Plus

Jos olet tyyppi, joka pitää henkensä pyrkiessään mielihyvää, niin tiedät parhaiten dokumentoida hyödyntää on hieman kypärä cam toimintaa. Bike Huhu ilmoittaa, että Contour yksi johtajista tässä (tosin niche) kenttä, pian julkaisee uuden POV ampuja nimeltään Contour Plus. Sivusto törmäsin Giant Pro cyclers testaus laite, joka väittää Plus paranee ContourGPS lisäämällä HDMI-ulostulo, lisäämällä kuvan laatua, ja laajentaa katselukulmaa 140 astetta 170. Ja niille, jotka todella haluavat elää vaarallisesti, Plus muka Pack Bluetooth-radio, joten voit tuijottaa iPhone etsin app kun hurtling alas lumisen rinteen tai este-täynnä pyörätietä. Tietenkin tämä kaikki on epävirallinen tällä hetkellä, mutta "Fintelligens" kuiskaa Bike Huhu korvaan sanoi päivitetään nokka laskeutuu seuraavan kuukauden tai kaksi. Vielä yksi epäselvä kuva tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Contour Plus kypärä cam vakoili tarjoaa laajemman näkymän äärimmäisen temput


Contour Plus kypärä cam vakoili tarjoaa laajemman näkymän äärimmäisen antics perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 huhtikuu 2011 17:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bike Huhu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar