tirsdag den 19. april 2011

T-Mobile G-Slate tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/t-mobile-g-slate-review/:


Tabletti sodat ovat rakennus, pikkumainen kiistää, että se johtaa pian verenvuodatusta. Tuotteet käynnistetään taisteluun vain olla ammuttiin suoraan niiden laatikot, itkee niiden valmistajat kuten isompi, nopeampi, parempi liitutaulut askel yli kärsivän alustan edeltäjiensä, käynnissä oman lyhyen bittiä kunniaa. Korkealla tasolla se on tietysti Android vs. Apple vs. muut, mutta rintamalinjat ovat muodostumassa me kuluttajat kiinni keskellä, yrittää päättää, mitä oikean kokoinen on tabletti.



Juuri nyt kahteen leiriin näyttävät olevan saada eniten kannattajia: seitsemän inchers, kuten Viiru 7 ja BlackBerry playbook , ja 10-inchers, kuten Motorola Xoom ja Apple iPad . Mutta joskus asejärjestelmiä on hieman erikoistunut. Joskus mallit eivät sovi, ja 530 dollaria (kun alennus on-sopimus) T-Mobile G-Slate LG ei sovi näihin luokkiin, pistoon jossain välissä sen 8,9-tuumainen näyttö pahvilla Tegra 2 grafiikka , 4G HSPA + langaton, ja kaikki puhti haluamasi moderni Android laite. Se on vähän pienempi ja hieman kevyempi kuin 10-inchers, isompi ja meatier kuin seiskan ja leikkaamalla alas keskelle, se iskee melkein kaikki oikeat merkit.


Jatkaa lukeneisuus T-Mobile G-Slate tarkastelu


T-Mobile G-Slate tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar