tirsdag den 19. april 2011

Tavaramerkki arkistointi, verkkotunnukset ehdottaa Toshiban tabletti nimi voisi olla "Viihtyy"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:


Voisiko Toshiban nimetön Honeycomb tabletti on vihdoin oikea nimi? Kiitos hyödyllinen vihjeidenmyyjä, meillä on nyt selvin osoitus vielä. Toshiba vain täynnä tavaramerkki hakemuksen nimityksen "Viihtyy" viime viikolla, ja kuten näette yllä, se kuvataan selkeästi tavaroita ja palveluja tavaramerkkitermien kuin tabletti tietokone. Mitä enemmän, näyttää siltä, ​​että yhtiön on myös mennyt vähän verkkotunnuksen ostaminen juhlimaan kuin myöhään, ja se snapping jopa useita "Viihtyy" muunnelmia kuten ToshibaThrive.com, ThriveTablet.com, ThriveToshiba.com ja TabletThrive.com (joista yksikään ei oikeastaan ​​mennä mihinkään aivan vielä). Tietenkään tämä ei ole ensimmäinen mahdollinen monikerin varten tabletti, joka on ilmennyt. Nimi "Antares" noussut takaisin Mobile World Congress, joka voisi osuus ANT mallin nimi Bongasimme myös, vaikka se varmasti kuulostaa enemmän koodinimi kuin "Viihtyy" ei meidän korville - ja, sikäli kuin voimme Kerro, Toshiba ei ole yrittänyt rekisteröityä tavaramerkkiä varten Antares (tai muut nimet äskettäin, että asiaa).



[Kiitos, Babyfacemagee]

Tavaramerkki arkistointi, verkkotunnukset ehdottaa Toshiban tabletti nimi voisi olla "Viihtyy" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 15:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar