tirsdag den 19. april 2011

HECTOR hyönteis-vaikutteita hexapod kävely robotti on supliikkimies (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/hector-insect-inspired-hexapod-walking-robot-is-a-smooth-operato/:


Olemme nähneet joitakin melko painajainen-asiakkuutta robotteja innoittamana hyönteisten , mutta jälleen kerran, että ihmiset on Saksan Bielefeldin yliopisto on onnistunut kääntämään jotain itsessään kammottava osaksi melko hilpeä juttu . Hector, tai hexapod kognitiivinen itsenäisesti toimivien robottien on suunniteltu auttamaan sen tekijöitä ymmärtämään, miten tarkkaan todellisia eläimiä hoitaa liikkua niin kauniisti. Fyysisesti ottaen HECTOR urheilu kuusi jalkaa, 18 nivelet yhteensä, että työnny tukiranka valmistettu hiilikuidusta lujitemuovi. Sen jalat saavat varsin todenmukaisen liikerataa säädetty erityinen joukko "joustavan liitoksen ajaa" ja sarja "biologisesti innoittamana" algoritmeja, ja sen tukiranka voi kuljettaa kuormaa, jonka paino 30 kg - robotin itse painaa vain 12 kiloa. Mitä enemmän, Hectorin rakennettu oppia kokemuksistaan. Okei, joten kolmen jalka robotti hyönteinen, joka voi tehdä lähes kolme kertaa oman painonsa kuulostaa sellainen kammottava jälkikäteen, mutta HECTOR todellakin olla Smooth Moves. Voit nähdä itsesi video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä HECTOR hyönteis-vaikutteita hexapod kävely robotti on supliikkimies (video)


HECTOR hyönteis-vaikutteita hexapod kävely robotti on supliikkimies (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 03:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmag | lähde Bielefeld University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar