tirsdag den 15. februar 2011

AMD Athlon Phenom-ja Sempron-nimet voivat olla tappoi hyväksi Vision brändi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-athlon-phenom-and-sempron-names-may-be-killed-off-in-favor/:
AMD: n kauan odotettu toimitus CPU-GPU hybridi pelimerkkejä muodossa sen Fusion -tekniikka oli jo yksi uhri yhtiön brandistrategiaansa (me kaipaamaan sinua, ATI !), mutta nyt olemme oppiminen voi olla vieläkin irtisanomisen lipsahtaa jakamalla heille. X-bit labs on paljastunut asiakirjoja, jotka väittää AMD aikoo heittää sen prosessori perheen nimet aikakirjoissa historian menee sen sijaan eri luokkiin sen Vision brändi. Athlon, Phenom, ja Sempron Monikerien tiedämme tänään olisi korvattava, FX ja E-sarjan osalta, jossa Llano APU miehittää puolivälissä valikoima alan quad-ja okta-core Zambezi pelimerkkejä löi kanssa FX etiketti ja alhainen loppuun saada jääneet E tag. Koska nykyinen nimeämistapaa ei todellakaan välittää paljon hyödyllistä tietoa muille kuin aloittaa tämä näyttäisi olevan askel oikeaan suuntaan AMD, mutta emme vain halua nähdä vanhoja ystäviä katoaa jäljettömiin. Arvaa Athlon XP Thunderbird täytyy vain elää sydämessämme sijaan.

AMD Athlon Phenom-ja Sempron-nimet voivat olla tappoi hyväksi Vision brändi perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 08:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde X-bit labs | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar