tirsdag den 15. februar 2011

Verizon CTO: emme "tarvitse" Nokia Microsoftin kumppanuus, Android, Ios, ja BlackBerry on kolmen suuren alustat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Kosiskelua suurin lentoyhtiö Yhdysvalloissa on luultavasti yläreunassa tahansa puhelimen valmistajan to-do lista, ja se alkaa kuulostaa Nokia - vahvuus sen j ust julkistaman Windows Phone uhkapeli - on ylämäkeen taistelu edessä sitä. Verizon toimitusjohtaja Tony Melone on mennyt ennätys ulos Mobile World Congress tällä viikolla sanomalla, että hän on skeptinen Micosoft on kyky täyttää ylevä määrä tavoitteet Windows Phone - hieman outoa, kun otetaan huomioon, että Verizon on partaalla käynnistänyt ensimmäiset Windows Puhelin 7 malli - ja että hän ei usko "Verizon on Nokia ja Microsoftin suhde." Viitaten ilmeisesti suoraan Nokia toimitusjohtaja Stephen Elop haluaa tehdä älypuhelin sota "kolmen hevosen rotu" välillä Android, IOS-ja Windows Puhelin, Melone kertoo hänen mielestään "nyt kolme OS pelaajat näemme meidän verkkoon on Android, Apple ja RIM. " Tietenkin, kuten iPhone, olemme varmoja Melone suhtautuminen saattaa muuttua hetkessä, jos Windows Phone poimii tarpeeksi höyryä - mutta myös parhaassa tapauksessa se vie aikaa.

Verizon CTO: emme "tarvitse" Nokia Microsoftin kumppanuus, Android, Ios, ja BlackBerry on kolme suurta alustoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 13:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar