tirsdag den 15. februar 2011

HTC Revolver: lippulaiva Honeycomb "puhelimen AT & T?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/htc-revolver-a-flagship-honeycomb-phone-for-atandt/:
No, tämä on varmasti outoa. Jos vihjeidenmyyjä joka lähetti meille kuvan yllä on uskominen, etsit HTC: n uusi lippulaiva älypuhelin, Revolver, joka on oletettavasti matkalla AT & T kolmannella vuosineljänneksellä. Asiat curiouser vielä kun se tulee puhelimen pitäisi silmälasit (näkyy täydellinen kuva tauon jälkeen), joka selvästi luettelo "Android Honeycomb" kuin käyttöjärjestelmä - sama Honeycomb että on muka vain tabletteja, mikä tarkoittaa, että tämä on joko merkki isoja muutoksia tulossa Android tai selvä merkki siitä, että se on väärennös (tai ainakaan täysin tarkka). Mitä muut tiedot, ne sisältävät 1.2GHz dual-core prosessori, 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, 16GB-board varastointi, 1 Gt muistia ja 8 megapikselin kamera, ympäri takaisin se pariksi 3 megapikselin eteen päin nokka. Ei viitteitä hinnan tai tarkkaa julkaisupäivää, mutta vihjeidenmyyjä ei myös mainita, että "tulossa pian" kuva tulee näkyä AT & T: n verkkosivuilla tänä keväänä, joten voimme mahdollisesti saada vahvistusta mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Jatka käsittelyssä HTC Revolver: lippulaiva Honeycomb "puhelimen AT & T?

HTC Revolver: lippulaiva Honeycomb "puhelimen AT & T? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 23:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar