tirsdag den 15. februar 2011

Engadget seuraava lukija Janakkala tapahtuu 25 helmikuu San Francisco - siellä!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/engadgets-next-reader-meetup-happens-february-25th-in-san-franc/:
Aivan oikein ihmisiä - se tapahtuu taas! Engadget miehistö on saada yhdessä heidän parhaat bileet asut ja merenkulun lännestä toisen erän upeassa lukija Meetups. Meidän viimeinen tapahtuma NYC veti kuormien ihmisiä ja oli ympäri räjähdys, ja San Francisco erä on varmasti aivan yhtä räjähdysherkkä (tai ehkä enemmän? c'mon ... näyttää meille, mitä sinulla on). Tällä kertaa olemme kumppaneina Sprint, sekä Sony PlayStation, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, Sling, Sonos, HTC, ja paljon muita pelaajia alamme (emme vielä lisätä listaan! ) tuo sinulle yö gadget geeking, kylkiäisiä, herkullisia elintarvikkeita, ja joitakin awesome musiikkia (jos kukaan muu kuin meidän podcast tuottaja Trent Wolbe).

Kaikenikäisille rähinä tapahtuu City Näkymä Metreon , joka sijaitsee kätevästi keskustan SF. Jos olet nörtti kaupungin, olet todennäköisesti jo tietää, mitä me puhumme. Ovet avataan klo 18:30, ja kapasiteetti on rajoitettu 1200 ihmistä - joten jos haluat päästä sisälle, sinne aikaisin!

Aiomme olla tulva interwaves enemmän tietoa pian, mutta nyt merkki päivämäärä kalentereihinne, ja saada valmis osapuolelle.

Jatka käsittelyssä Engadget seuraava lukija Janakkala tapahtuu 25 helmikuu San Francisco - siellä!

Engadget seuraava lukija Janakkala tapahtuu 25 helmikuu San Francisco - siellä! perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 20:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar