tirsdag den 15. februar 2011

Intivation intros Umeox Apollo älypuhelin: 100 dollaria, aurinko-powered, Android 2.2 (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/intivation-intros-umeox-apollo-smartphone-100-solar-powered/:
Vankka? Tarkista. Sisäänrakennettu taskulamppu? Nyökkäys. Aurinkopaneeli takana? Jep. Android 2,2? Varmasti. Kaikki olennaiseen (ja sitten muutama extrat) on heittänyt päälle Umeox Apollo älypuhelin, joka näkyy pois ensimmäistä kertaa tänään Mobile World Congress Barcelonassa. Se tuskin high-end laite - itse asiassa juuri 100 dollaria pois-sopimusta, se on varmasti yksi vähiten pystyvät Froyo puhelimia markkinoille. Mutta koska tämä on sijoitettu laittaa Android käsiin, jotka eivät ole täsmälleen champing on vähän viettää kuukauden palkan puhelimessa, me halua sanoa, että valtava askel oikeaan suuntaan. Kysyttäessä eritelmiä, meidän käskettiin odottaa MediaTek prosessori, microSD-korttipaikka, selkä menosuuntaan kamera ja SIM-korttipaikka. Yksikkö esillä oli työelämän ulkopuolella mockup, jossa paikan päällä edustaja toteaa, että lähetykset pitäisi alkaa Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Intiassa toukokuussa (muiden maiden kanssa seuraamaan). Laite tuntui tyydyttävästi vankka, mutta valitettavasti ei teknisiä yksityiskohtia saatavilla suhteen aurinkopaneeli takana.

Vuonna liittyviä uutisia, yhtiö oli myös esitellään pari muuta innovaatiot: uusi aurinkokenno mikrosiru ja sen ensimmäinen aurinkokenno. Ennen tämän viikon Intivation myynyt vain mikroprosessorien pakottaa kumppanit mennä ja löytää oma paneeli toimittaja. Nyt se astuu muun liiketoiminnan kanssa Sunboost3 all-in-one Aurinkopaneeli, ja jos se on toiveita ja unelmat, voit alkaa nähdä nämä on liuta tulevia puhelimia. Hit PDF alla useamman asian ydin, ja kurkistaa Apollo mockup Alla olevassa galleriassa.

Intivation intros Umeox Apollo älypuhelin: 100 dollaria, aurinko-powered, Android 2.2 (hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 23:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Intivation (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar