tirsdag den 15. februar 2011

Seuraava versio Android yhdistää Gingerbread ja Honeycomb, saapuvat kuuden kuukauden ajan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/next-version-of-android-will-combine-gingerbread-and-honeycomb/:
Eric Schmidt ei anna ton lisätietoja tulevaisuudesta Android aikana hänen MWC 2011 perussävel , mutta hän pudottaa yhden mielenkiintoinen makupala: seuraavan version Android on "aloittaa I, on nimetty jälkiruoka" ja yhdistää Gingerbread puhelimissa ja Honeycomb Tablettien yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Me vain mennä tukalassa ja sanoa, että hän puhuu Ice Cream , ja että näemme että Fragments UI rakentaa käytetään sillan puhelin / tabletti näytön koko kuilu. Valitettavasti Eric ei sanonut mitään ajoitus - juuri että päivitykset on tapahtuu "kuusi kuukautta sykli." Ottaen huomioon, että Honeycomb on vielä virallisesti aloittaa millä tahansa laitteella, me halua sanoa, että ei ole niin pitkä aika odottaa - mutta tietysti olemme myös kuolee tietää lisää mahdollisimman pian. Me kerromme kyllä jos me kuule mitään hyvää.

Seuraava versio Android yhdistää Gingerbread ja Honeycomb, saapuvat kuuden kuukauden ajan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar