tirsdag den 15. februar 2011

Android Toimiva LG Revolution kiinni streaming Netflix klo MWC (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/android-powered-lg-revolution-caught-streaming-netflix-at-mwc-v/:
No, no - mitä olemme täällä? Tämä ylhäällä on LG: n Revolution , leijonankita-powered Android superphone. Mikä sisällä ei ole normaali leijonankita, tosin. Se on oikeastaan uudenaikainen siru, joka ei ole merenkulun kuluttajille vielä, joka sisältää DRM kirjastot on laitteiston tasolla, joiden tarkoituksena on tyydyttää vainoharhainen elokuvan execs. Hyvä uutinen on, että Qualcomm on todella lyöty jopa ratkaisu , joka tulee vihdoin Katso heti sen Android, huono uutinen on, että nykyiset älypuhelimet - vaikka nykyisiä Snapdragon laitteet - eivät voi käyttää app. Ilman uusia laitteita, Android versio Netflix sovellus ei yksinkertaisesti toimi, ja kukaan ei Qualcomm oli halukas kertomaan meille, milloin nämä Netflix-friendly Snapdragon siruja alkaisi alusta pois.

Kun tuona kohtalokkaana päivänä saapuu kuitenkin Snapdragon laitteita HDMI-liitäntää voi säteen sisällön suoraan heidän HDTV - yhtiön laitteisto on HDCP-hyväksytty, joten ei mitään hätää, kun se tulee katsomaan sisältöä valkokankaalla. Paikan päällä edustajat teki selväksi, että sekä puhelin ja sovellus oli esittelyä varten vain, mutta emme halua olla järkyttynyt, jos LG: n luuri toimitetaan ilman tämän yhteensopivuus. Demo näimme oli sileä kuin voita, ja sovellus itse näytti kunniakas on vallankumouksen 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Katso itse video vain ohi tauko.

Jatka käsittelyssä Android toimiva LG Revolution kiinni streaming Netflix klo MWC (video)

Android Toimiva LG Revolution kiinni streaming Netflix klo MWC (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 07:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar