tirsdag den 15. februar 2011

AMD ei edes läpi Ystävänpäivä koputtamatta Intel

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-cant-even-get-through-valentines-day-without-knocking-inte/:
AMD ei edes läpi Ystävänpäivä koputtamatta Intel
Voi AMD , ei yritysten mandaatilla, selvästi commercialist loma pyhä sinulle? Vaikka olimme kaikki köllöttelee meidän snookums ja / tai kujerrus on meidän ikäluokat markkinoinnin tiimin Advanced Micro Devices on kuljettava ulos jotain vähän ilkeä - eikä "haen sumean käsirautoja" eräänlainen ilkeä. Yhtiö lähetti muki suklaata, että edessä, sanoo: "I ♥ APU" viitataan Fusion runko, joka on äskettäin virtaa HP Pavilion dm1z ja Lenovo Thinkpad x120e kiinteäksi arvosteluja. Valitettavasti tämä ei riitä, koska merkintä alkoi näin:
Olen kuullut, että Sandy B. mursi sydämen ja halusin kertoa sinulle, että olen täällä sinua varten. Niin, ja minulla on serkku päässä Llano, Texas haluaisin esitellä teille pian - mielestäni te kaksi todella osuma se pois!
XOXO,
AMD Fusion APU
Söpö, AMD. Ja tässä ajattelin, että ehkä sinä ja Intel oli lopulta muodostuu .

AMD ei edes läpi Ystävänpäivä koputtamatta Intel perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar