søndag den 5. december 2010

Street View Shocker! Google maksaa Boring pari $ 1 läpikulkua

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/street-view-shocker-google-pays-boring-couple-1-for-trespassin/:
Se tuskin on yllätys, että siellä cadre yksilöitä, jotka eivät ole kovin ihastunut Googlen näennäisesti läsnäoleva Street View laivasto, mutta päättyy tämän kiistan suorastaan absurdi. Takaisin vuonna 2008, Aaron ja Christine Boring etsivät vähän jännitystä, ja päätti etsiä sen oikeussalissa, duo haastaa Googlen puuttuisi heidän omaisuutensa ja kerätä valokuvia Street View. Niiden mukaan Googlen Street View auto ohitetaan "Pääsy kielletty"-merkki istutetaan eteen, ja vaikka he totesivat, että olis hyväksyä yksinkertainen anteeksipyyntö kirjeen , heillä ei ollut tunnontuskia ajaa korvauskanteen jotka haluavat lankesi kuuroille korville. Voitto? Yksi dollari. Let's toistaa, että 100 penniä. Buck. Tuskin tarpeeksi ostaa Whopper Jr. Portland, ja ehdottomasti ei riitä niin koko tapa Vancouverissa. Epäilemme molemmat osapuolet ovat innokkaita tekemään koko sotkun takana 'em, mutta jos olet etsinyt tarina todistaa, että Amerikka on itse asiassa ole niin päämäärättömästi käräjöimishaluinen kuin maailma ajattelee niitä ... No, tämä ei ole sitä.

Street View Shocker! Google maksaa Boring pari $ 1 luvatta perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 20:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AFP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar