søndag den 5. december 2010

Google viettää muutaman miljoonan poimii Widevine DRM yritys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Kaksi yritysostoa niin monta päivää? Sano se ei ole niin! Ennen jopa unboxing foneettinen Arts , Google on nyt yleisomistukseen Seattle-pohjainen Widevine . Totta puhuen, olet todennäköisesti hyödyntää yhtiön teknologiaa ei edes huomaa sitä - se on käytössä yli 250 miljoonaa web kytketty HDTV ja serpentiinit ympäri maailmaa, ja se on suunniteltu ensisijaisesti tyhjäksi piratismi yrittää samalla mahdollistaa kuluttajat voivat nauttia sisällön laajempi valikoima laitteita. Koska nämä asiat on tapana tehdä, eikä asu puhuu hintoja, mutta se on melko selvää, miksi El Goog haluaisi yritys näin sen salkun. Lisäksi se raja koominen että Viacomin ajaa muutosta , jotta kaivoon Google anti-studio, pro-piratismi hirviö vaikka se menojen kovan ansaittua käteistä DRM kerros. Joka tapauksessa, Google ei ole joutumassa erityisiä suunnitelmia vielä, vain todetaan aikomuksestaan säilyttää Widevine n sopimukset, tukea nykyisiä ja tulevia asiakkaita sekä "pohjalta [teknologia] parantamiseksi sekä Widevine tuotteita ja omaa."

Google viettää muutaman miljoonan poimii Widevine DRM yrityksen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Virallinen Google Blog , Widevine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar