søndag den 5. december 2010

Seagate tiettävästi kieltäytyi ostotarjouksesta Western Digital

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/seagate-reportedly-turned-down-takeover-bid-from-western-digital/:
Tiedosto tämä yksi alle teollisuutta muuttavia fuusioita ei ole koskaan ollut - Bloomberg raportoi, että Seagate hylkäsi ostotarjouksen kilpaileva Western Digital lokakuussa, mikä olisi aiheuttanut kovalevy yritys kääpiö kaikki muut. Mukaan "kaksi ihmistä, jotka tuntevat asian," Western Digital on valmis tarjoamaan jopa kymmenen viittäkymmentä prosenttia enemmän kuin kilpailevia yritysoston ehdotuksen TPG Capital, joka oli jo sijoittaneet yli 7,5 miljardia dollari pöydällä Seagate. Kuten arvata saattaa, kuitenkin valtava koko fuusio oli ilmeisesti suurelta osin vastuussa sen epäämistä. Paitsi, että se on luonut valtavasti tuotteen päällekkäisyys ja todennäköisesti johtanut useisiin johdon lähtöä, mutta se olisi lähes varmasti kohtaamaan joitakin melko huomattavia kilpailunrajoituksia esteitä. Tietenkin, ei yhtiö on itse kommentoi asiaa itse, ja toistaiseksi ainakin näyttää siltä, että Seagate on tyytyväinen menee yksin.

Seagate tiettävästi kieltäytyi ostotarjouksesta Western Digital perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 07:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar