søndag den 5. december 2010

Razorfish satamat DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish satamat DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video)
Razorfish on hieman markkinointiin erikoistunut yritys, joka on tehnyt vaikuttavaa asioita Microsoftin Surface , mitä voi tai ei nähnyt, koska kyseisen merkin jalusta ei ole aivan tullut uhka maailman dumbtable markkinoilla. Yksi Razorfish n hienoja asioita on niin sanottu pintafysiikan Illustrator nimeltä DaVinci, jonka avulla käyttäjä Doodle näytöllä ja käännä ne Doodles palloiksi, laatikot, vivut ja fulcrums. Nyt koodi on tosiasiallisesti siirretty että koodi yli Kinect, kuten voitte nähdä videon alla, joten voit tehdä samanlaista asioita, mutta sinun oma kaksin käsin kelluvan ilmassa. Voit aiheuttaa muodot leijumaan, luoda painovoiman välillä, tehdä asioita kiertorata, jopa mahdollistaa magnetismi että vuorotellen vetää ja hurls pikku Doodles ruudun poikki. Yhtiö on sanottu olevan edelleen tarkentaa kokemuksia ja ehkä, jos kaikki kysyä mukava, he jopa vapauttaa app kun he läpi, joten voit kokeilla sitä itse.

[Kiitos, Luke]

Jatka käsittelyssä Razorfish satamissa DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video)

Razorfish satamat DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Razorfish | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar