søndag den 5. december 2010

Etusuojajärjestelmän Käsitteet "Valaa iPod nano rannekkeet voittaa kuvitteellinen muotoilupalkinnon, sydämemme

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Tähän mennessä olet päättänyt, jos aiot käyttää Applen iPod nano 6G kuin katsella. Olemme tietysti on oma tunteita asiasta, mutta jotka eivät voi olla vaivautunut toiminnallisuuden pitäisi ehdottomasti tarkastella suuntaan Frontal Concepts. Tämä australialainen porukka on juuri julkaissut ensimmäisen tuotteensa, ja se on ylivoimaisesti eniten järkevästi suunniteltu iPod nano rannekkeet mennessä. Sen sijaan vain kiehkura bändi kautta laitteen Takakelkka, Valaa hihna todella on yksinkertainen, yhdellä klikkauksella lukitusmekanismi pitää digitaalisen kellon paikalleen. Se on myös sijoitettu antaa äänen johto ajaa ylös pitkin varren, ja se on rakennettu polykarbonaatista muovi ja silikoni - runsaasti kova kestämään satunnaisesti kuntosalilla käynti. Amerikkalaiset voivat saada valmiiksi järjestyksessä tänään 24,95 dollaria (musta, valkoinen ja ruskea sävyjä saatavilla), jossa ensitoimitukset odotetaan pää pois noin viikon. Time tikittää, Santa.

Jatka käsittelyssä Etusuojajärjestelmän Käsitteet "Valaa iPod nano rannekkeet voittaa kuvitteellinen muotoilupalkinnon, sydämemme

Etusuojajärjestelmän Käsitteet "Valaa iPod nano rannekkeet voittaa kuvitteellinen muotoilupalkinnon, sydämemme perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 16:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Frontal Käsitteet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar