søndag den 5. december 2010

Thrustmaster kiusaa T500RS ratti, uudet viralliset perifeerinen Gran Turismo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/thrustmaster-teases-t500rs-steering-wheel-the-new-official-peri/:
Thrustmaster kiusaa T500RS ratti, uudet viralliset perifeerinen Gran Turismo
GT5 on vihdoin lopuksi pois, mutta hämmästyttävän se näyttää lyöty sen virallinen ratti markkinoille. Jo pitkään Logitech on säilyttänyt kunnia rakennuksen pyörän, joka vei Gran Turismo brändäys, ja todellakin sen Driving Force GT on edelleen ensimmäinen pyörä GT5 vaihtoehtoja. Mutta Thrustmaster näyttää turvatulta lisenssin franchising nyt ja rakentaa pyörä nimeltä T500RS, sillä jos menet Thrustmaster.com, voit saada nopeasti kurkistus siihen - tai voit vain katsoa Screengrab edellä. Pyörä lupaukset vertaansa vailla oleva tarkkuus ja mitä näyttää olevan samanlaista magneettianturi käytettävä teknologia yhtiön ylivoimaisesti lihaksikas HOTAS Pahkasika ohjain. Huhujen se tulee tehdä samalla hinnalla myös mahtava 500 dollaria MSRP ilman valinnaista H-malli Shifter ja vaikka pyrkimyksemme vahvistaa mitään olivat shooed pois kuten niin moni fruitflies olemme luvanneet lisätietoja tulemaan CES .

Thrustmaster kiusaa T500RS ratti, uudet viralliset perifeerinen Gran Turismo perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 05:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Thrustmaster | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar