søndag den 5. december 2010

X-37B spaceplane takaisin maan päälle sen jälkeen 7 kuukauden vakoilee meitä, ammunta ulkomaalaisten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/x-37b-spaceplane-back-on-earth-after-7-months-of-spying-on-us-s/:
Kuule, me emme tiedä, mitä Ilmavoimat lähetti miehittämätön X-37B avaruuteen varten, tai miksi he eivät tarjoa meille kyydin, mutta olemme melko varmoja, mitä se oli se oli mahtavaa. Spaceplane nyt takaisin vakaalla pohjalla, ja ilmeisesti suorittanut kaikki kiertoradan tavoitetta aikana seitsemän kuukauden matkalle, joka oli oletettavasti enimmäkseen diagnostisten itsetestit. Mukaan mies muutenkin. Silti voisimme vannoa bongasimme noin laser räjähdys reikiä ja itserakas, Tom Cruisian hymähtää X-37B, kun se juuri kukaan odotti, joka vahvistaa kaikki pahimmat epäilykset: on olemassa maapallon ulkopuolista elämää, ja se on täysin badass, ja vain korkeasti koulutettua tilaa taistelija ratsastajista voi pelastaa meidät.

X-37B spaceplane takaisin maan päälle sen jälkeen 7 kuukauden vakoilee meitä, ammunta ulkomaalaisten perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 01:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar