søndag den 5. december 2010

Viber VoIP iPhone app: 3G vaatii, ei rekisteröintiä, ja täysin ilmaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/viber-voip-iphone-app-3g-calling-no-registration-and-totally/:
Tiedätkö ne puheluminuuteista olet houkutteli ostamaan varten, kuten, koskaan? Nyt olisi mahtavaa aikaa tehdä tarjous 'em hyvästi. Tyhjästä, Viber on swooped on murskata unelmia Skype ja kaikki muut VoIP tarjoaja siellä, ja jos nämä kaverit voivat saavuttaa kriittinen massa, innokas iPhone käyttäjät pystyy varmasti ostaa matkapuhelin suunnitelma vähemmän minuuttia. Se toimii kuten: asenna ilmainen app iPhonessa, antaa vain puhelinnumerosi (ei "rekisteröinti" ei tarvita) ja sitten tulen sitä. Viber käyttää olemassa olevia yhteyksiä ja suosikkilistaan, ja voit tehdä Viber tai standardin äänipuheluita sisällä app, luonnollisesti, Viber logo ponnahtaa vieressä mitään yhteyttä, joka on myös käyttäjä, jonka avulla on helppo nähdä, kuka voi VoIP-puheluiden osalta vapaa. Kuten veljemme haltuunsa TUAW huomauttaa, ei yksinkertaisesti ole saalis on löytynyt - hyvin, lukuun ottamatta teistä laskea oman kilotavua AT & T: n uudempi, mitatusta datasiirtosopimuksista . Soita laatu sanottiin olevan erinomainen 3G-ja WiFi, ja mahdollisesti parasta, ilmainen tekstiviesti-ja Android-versio on molempiin suuntiin. Pään ohi tauko, jos tarvitset lisää vakuuttava, ja kosketa että iTunes-linkkiä, niin saat ladata. Niin, AT & T, mitä arvolupaus näistä "vuosituhannen vaihteessa minuuttia" uudelleen?

Jatka käsittelyssä Viber VoIP iPhone app: 3G vaatii, ei rekisteröintiä, ja täysin ilmaiseksi

Viber VoIP iPhone app: 3G vaatii, ei rekisteröintiä, ja täysin ilmainen perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 22:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde Viber , iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar