søndag den 5. december 2010

Kaleidescape tiedotteet Cinema One DVD-elokuva-palvelin, vetoaa lapsi elokuvan harrastaja asettaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/kaleidescape-releases-cinema-one-dvd-movie-server-appeals-to-th/:
Vaikka oikeudellinen hoopla liittyvät sen DVD repeytymisen käytäntöjä, Kaleidescape on edelleen vapauttaa high-end-mediapalvelinten suunniteltu säästämään rikas (ja nyt ne kutevat) päässä hässäkkä avaamisesta filmilaatikkoa. Cinema One on uusin ja edullisin luominen mennessä, mutta silti maksaa mojova 4999 dollaria. Suurimmaksi osaksi, palvelin on vain halvempi vaihtoehto on 2009: n Mini-järjestelmä , johon voi tallentaa jopa 225 DVD tai 2500 CD käyttää heti. Se myös urheilu sama vaivaton asennus, mutta tuo uuden ryppy muodossa lapsiystävällisiä toimintoja. Erityisesti nuorempi kauko kuuluu lisäksi standardin versio, joka laukaisee yksinkertaistettu käyttöliittymä milloin sitä käytetään. Vaikka me kaikki pikkulapsille pysty katsomaan heidän suosikki sisältöä myös tällä hinnalla olisimme mieluummin nähneet tuki Blu-ray-ja rohkenemme sanoa Netflix streaming. Sitten taas, emme parhaat mahdollisuudet arvioida arvoa digitaalisen lapsenvahti. Saat laukausta penska UI ja kauko tarkistaa galleria alla, muuten lukea koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kaleidescape Tiedotteet Cinema One DVD-elokuva-palvelin, vetoaa lapsi elokuvan harrastaja asettaa

Kaleidescape tiedotteet Cinema One DVD-elokuva-palvelin, vetoaa lapsi elokuvan harrastaja asettaa perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 10:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Kaleidescape | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar