søndag den 23. januar 2011

Motorola Xoom käynnistää 17 helmikuu Best Buy

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/motorola-xoom-launching-february-17th-at-best-buy/:
Kun luiskahtanut 800 dollaria hinta on Motorola Xoom eilen, meidän vaistomainen reaktio oli edistysaskel seuraavaan ilmeinen kysymys: milloin? No, puhelu on nyt vastasi sisäinen Best Buy asiakirja, joka on juuri tipahti meidän postilaatikkoon, joka nimenomaisesti paikantaa 17 helmikuu kuten julkaisupäivä Moto on hyvin mainostetut, Honeycomb varustettu tabletti. Kanta odotetaan maa iso laatikko vähittäiskauppias 16 helmikuu, jossa suuri puolue menee alas päivän jälkeen. Ei ilmoitus siitä, että Xoom tulee sen luvatun 32 gigatavun laivalla varastoinnin, mutta joku etsii vahvistus tai kieltävä aikaisemman hinnoittelun vuoto jää pettynyt. Arvaa me kaikki on asetettava myös kalenterin hälytykset noin kuukauden päästä ja käyttää kärsivällisesti välin.

[Kiitos, dajarbot]

Jatka käsittelyssä Motorola Xoom käynnistää 17 helmikuu Best Buy

Motorola Xoom käynnistää 17 helmikuu Best Buy perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 22:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar