søndag den 23. januar 2011

Nuance avaa Dragon Mobile SDK App kehittäjille, näemme loppu kiusallisia sanelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
On joitakin viestejä, jotka ovat aivan liian noloa sanella ihminen. Onneksemme ja eläkkeellä sirkus käärmeihminen me palkkasi kirjoittaa ylös meidän missives, Nuance laajentaa tavoittaa sen transkription ohjelmiston tekemällä sen Dragon Mobile SDK saatavilla kehittäjien käyttöön IOS ja Android sovellukset. SDK, joka on ilmainen jäsenille Nuance Mobile Developer Program, urheilu puheen tekstiksi valmiuksia kahdeksalla kielellä ja tekstin puheeksi vuonna 35. On jo apps siellä, että voi tehdä työtä, myös Nuancen oman Dragon sanelu , mutta olemme tyytyväisiä uuteen kehitys automaattinen transkriptio. Tiedätkö, se ei ole aivan kävelyllä puistossa sanelee koko Clay Aiken Fan Club uutiskirjeen kaveri nimeltä Sid Human Viipurinrinkeli.

Nuance avaa Dragon Mobile SDK App kehittäjille, näemme lopun kiusallinen sanelua perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 07:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mashable | lähde Vivahde | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar