søndag den 23. januar 2011

Gorenje iChef uuni tuo kosketusnäyttö paradigman kaikkiin leivontaan tarvitsee

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Olemme epäilemättä Gorenjen iChef uuni voi leipoa, ja paista hyvin - mutta kuten olet ehkä arvata, olemme enemmän kiinnostuneita laitteen sormi-ystävällinen valvontaa. Keittiöt tulevaisuudessa tulevat usein täysin kosketusnäyttö paneelit ja kotiin automaatio asetuksia, mutta et ole vain näppäilemällä aika ja lämpötila täällä - se sai kuusikymmentäviisi valmiiksi ruokia voi kokata itsenäisesti , 150 paikkaa voit ohjelmoida oman, ja jonka avulla voit leipoa kolmessa eri vaiheessa täydellisyys (tai karvas pettymys, riippuen valintasi) sisälle ja ulos. It's all ohjataan värikäs täynnä kuvia rakastavasta valmistettua ruokaa, ja vaikka olemme valitettavasti emme voi löytää video miten se toimii, löydät screencaps ja kuvaukset meidän lähde linkkiä. Uuni käynnistyy Euroopassa tänä keväänä ja jos sinulla on kysyä, kuinka paljon se maksaa, luultavasti ei ole tarpeeksi jäljellä varaa robotti orjasi muutenkin.

Gorenje iChef uuni tuo kosketusnäyttö paradigman kaikkiin leivonnassa on alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 09:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget saksa | lähde Gorenje | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar