søndag den 23. januar 2011

LG G-Slate huomasi Korean musiikkivideo, 3D-kamera ja kaikki?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-g-slate-spotted-in-korean-music-video-3d-cameras-and-all/:
Voi LG, sinä tosiaan voisit liukua koko tabletti ohi kotkansilmäinen gadget obsessives Korean? G-Slate on yksi enemmän salaperäinen laitteet käynnistetään CES tänä vuonna, mutta se näyttää nyt ravistettu joitakin sen ujous ja teki cameo K-pop-tähti Seungri uusin musiikki vid. Meidän Korean kirjeenvaihtajat ilmoittaa meille, että Seungri bändin Big Bang on ollut suhde LG käyttöönoton jälkeen halpa ja hilpeä Lollipop luuri (video todisteet tauon jälkeen), joten se ei ole kohtuutonta olettaa tämän nuoren kaveri on sisäviiva LG: n tulevasta laitteisto. Hänen video näyttää LG-merkkistä liusketta 0,53 ja 1,52, ja vaikka saamme vain lyhyt välähdyksiä, joista yksi esittää kahden kameran array takana, mikä ilmeisesti vahvistavat aikaisemmat huhut G-Slate tuo hieman 3D voodoo on markkinoilla. Ohita tauko ja katso itse.

[Kiitos, Alan Yi]

Jatkaa lukeneisuus LG G-Slate huomasi Korean musiikkivideo, 3D-kamera ja kaikki?

LG G-Slate huomasi Korean musiikkivideo, 3D-kamera ja kaikki? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 03:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar