søndag den 23. januar 2011

Samsung Forte on SCH-R910, tuo TouchWiz LTE toimia MetroPCS (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/samsung-forte-is-the-sch-r910-brings-touchwiz-lte-action-to-met/:
Tutulta? Olet todella nähnyt sen kahdesti ennen, kun sillä QWERTY-liukusäädin ja kerran kun tunnistamaton LTE älypuhelin . No, se vain on niin, että uusi erä kahdeksantoista kuvia on noussut, ja molemmat puhelimet ovat todella yksi - tämä on Samsungin Forte varten MetroPCS, joka on tällä hetkellä käynnissä viime rakentaa Android 2.2.1. Vaikka emme vielä tiedä onko se sai 1 GHz prosessori ja 5 megapikselin kamera että rakkaudella mukana alkuperäinen huhu , se näyttää Samsungin custom TouchWiz UI aluksella lisänsä uskoa siihen mahdollisuuteen, että luurin voi saada Galaxy S branding kun se toteutuu myymälöissä. Meillä vain viimeinen merkintä täällä, ja että tämä on koko paljastaa tuntuu pikemminkin ... istutettu meille. Katso video tauon jälkeen nähdä, mitä me tarkoitamme, ja löydät paljon lisää kuvia alla olevasta linkistä.

Jatka käsittelyssä Samsung Forte on SCH-R910, tuo TouchWiz LTE toimia MetroPCS (video)

Samsung Forte on SCH-R910, tuo TouchWiz LTE toimia MetroPCS (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Flickr | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar