søndag den 23. januar 2011

IBM näyttää takaisin 100 vuotta historiaa, havaitsee paljon olla ylpeä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/ibm-looks-back-on-100-years-of-history-finds-plenty-to-be-proud/:
Haluatko tietää kuka avomielinen "äiti emolevyn" on? Tai miksi jokainen pala luonnonmukaisesti viljeltyä, hellästi rakasti ruokaa paikalliseen Trader Joe's on viivakoodi on? Tai ehkä olet kiinnostunut oppimaan lisää siitä, miten miljoonat lentoyhtiö voi varata ympäri maailmaa ehtymätön luotettavuus? Kaikki nämä kyselyt ovat niiden vastaukset IBM: n itse-onnitella videoita tauon jälkeen. Tilasi kuin juhla yhtiön tuleva 100 vuotta, he kronikka joitakin sen merkittävimmistä hetkistä maailman valokeilassa. Meidän suosikki pikku kultahippu löytö oli selvittää, että testaus IBM Personal Computer mukaan kysymys, "olisi se ajaa Pac-Man?" - Lopullisesti todistaa, että ensimmäinen syy on PC: n olemassaolo on ja on aina ollut, pelaamista .

Jatkaa lukeneisuus IBM näyttää takaisin 100 vuotta historiaa, havaitsee paljon olla ylpeä (video)

IBM näyttää takaisin 100 vuotta historiaa, havaitsee paljon olla ylpeä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 18:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Adafruit | lähde ibm (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar