søndag den 23. januar 2011

Tutkijat rakentaa kaksinkertainen kelluva-gate FET, uskokaa voisi mullistaa tietokoneen muistiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Katso, saamme sen, haluatko RAM joka käyttäytyy kuin salama, salama joka käyttäytyy kuten RAM, ja kaikkea siltä väliltä - nopeaa tietokoneen muistiin, että ei menetä tietoja, kun virta katkeaa, ja kestää vuosikausia. No, se näyttää siellä uusi haastaja tulossa kirjoittaa, että rengas - kaksinkertainen vaihtuva-portti kentän vaikutus transistoreita, tällä hetkellä kehitteillä North Carolina State University. Yhtenäinen kelluva-portti lajike on tällä hetkellä vastuussa flash muistia USB-muistitikku ja SSD , toinen kelluva portti mahdollistaa databittiä pysyä aktiivisena, Valmis-tilassa, mutta tietokone voi soveltaa myös korkeampi jännite "jäädyttää" ne paikoilleen. Koska muisti voidaan vaihtaa staattisia ja dynaamisia liikennemuotojen yhden syklin aikana ja tieto ei katoaa välillä, tutkijat kuvitella uuden teknologian voisi johtaa instant-tietokoneiden ja virtaa säästävä tekniikka, joka sammuttaa käyttämättömänä muisti pankit. Se kuluttaja ottaa ainakin - löydät tekniset syvä sukellus meidän kattavammin linkkiä.

Tutkijat rakentaa kaksinkertainen kelluva-gate FET, uskokaa voisi mullistaa tietokoneen muisti alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NCSU | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar