søndag den 23. januar 2011

Hakkerit peittää puhelimen näppäimistön käyttöön hyökätä PC USB

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/hackers-disguise-phone-as-keyboard-use-it-to-attack-pcs-via-usb/:
Olemme nähneet hakkerit käyttävät näppäimistöt toimittaa haitallisen koodin tietokoneita , ja olemme nähneet älypuhelimia käytetään kaukosäätimen autoja ja tv - mutta emme ole nähneet koskaan älypuhelin naamioitu näppäimistön avulla voidaan ohjata tietokonetta, kunnes nyt . Pari ihmiset tämänvuotisessa Black Hat DC konferenssi on laatinut taitava hieman koodia, jonka avulla juurtunut älypuhelimen - kytketty tietokoneeseen USB - aiheuttaa niin näppäimistö tai hiiri, jotta hyökkäys ja hallita tietokonetta. Hakata hyödyntää USB: n kyvyttömyydestä todennettava siihen kytketyt laitteet yhdessä käyttöjärjestelmien kyvyttömyys suodattaa USB-paketteja, joiden avulla käyttäjät voivat pilata tällaista hyökkäystä. Hyödyntäen digitaalista puku hakata tietokone on näppärä idea, se ei aiheuta paljon ylimääräistä vaaraa käyttäjille, koska menetelmä vaatii vielä käsiksi USB töihin - ja useimmat meistä olisi todennäköisesti huomaat jonkun kytket älypuhelimen osaksi meidän kannettava tietokone, kun käytämme sitä.

[Kuva pistetilanne: Angelos Stavrou / CNET]

Hakkerit peittää puhelimen näppäimistön käyttöön hyökätä PC USB perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde Black Hat DC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar