lørdag den 7. maj 2011

Rand McNally n TripMaker RVND 5510 lupauksia RV-helppo navigointi, Robin Williams lisämaksusta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:


Oletko hyvätapaisen Kalifornia juoma johtoon kyllästynyt perheen lomat muuttua temput? Tuntuuko sinusta aina yrittää puhdistaa viemäriverkkoon oman vapaa-ajan ajoneuvon, jotkut (tosin hilpeä) fecal-asia liittyvät vahinko tapahtuu? No, emme voi auttaa sinua siinä, rehellisesti, mutta voimme osoittaa teille kohti Rand McNally n TripMaker RVND 5510 - "ensimmäinen navigointilaite suunniteltu erityisesti RVers." Tämä ei ole supervans tai leiriläisille: se on RVS poika, olivatpa he Airstream, Monaco, makea eteläkorealainen Custom Job tai hippified kasvis-RV . 5510 ominaisuudet RV-helppo GPS reititys pitää sinut turvallisesti ja laillisesti tiellä. Se on myös yli 14 miljoonaa kiinnostavia kohteita, auttaa sinua löytämään kaiken leirintäalueet lähimpään eläinsairaalaan. Ja sen Best of Road ominaisuus uhkaa kääntää matka ikimuistoinen seikkailu. TripMaker RVND 5510 vähittäismyyntihinta on $ 350 ja aluksia Pohjois-Amerikassa kesäkuussa (juuri ajoissa roadtrip kausi) ja kyllä, myös tukee Kanadan ranska.

Jatka käsittelyssä Rand McNally n TripMaker RVND 5510 lupauksia RV-helppo navigointi, Robin Williams lisämaksusta


Rand McNally n TripMaker RVND 5510 lupauksia RV-helppo navigointi, Robin Williams lisämaksusta perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 11:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Rand McNally | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar