lørdag den 7. maj 2011

BeBook Live tablet toimittaa tavarat Froyo diehards

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/bebook-live-tablet-delivers-the-goods-for-froyo-diehards/:


Se on melko sopiva, että BeBook valitsi sana "Live" sen uuden tuotteen, koska kunnes saimme eräältä sen henkilöstöstä ei aiemmin tänään, emme olleet täysin varma, että se oli vielä potkiminen. Yhtiö on seurannut se kiinteä, jos tyyris, musta ja valkoinen e-lukija kanssa, saavat tämän Android tablet. BeBook Live tablet on seitsemän tuuman multitouch värinäyttö, 2 megapikselin edessä päin kamera, 1080p HDMI-lähtö, Flash-tuki, ja 4GB sisäinen muisti. Outo, laitteen "tablet OS" on oikeastaan ​​Android 2.2, joka epäilemättä tuntevat suorastaan ​​vanhentunut, kun se käynnistää kesäkuussa 279 dollaria - joka on yhtiön luotto, on huomattavasti halvempi kuin pienempi tech edeltäjänsä. Video tauon jälkeen, että saattaa olla kertojana PLUSSA kaveri.

Jatka käsittelyssä BeBook Live tablet toimittaa tavarat Froyo diehards


BeBook Live tablet toimittaa tavarat Froyo diehards perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BeBook | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar