lørdag den 7. maj 2011

Microsoft patentti yksityiskohtia 3D työpöydän käyttöliittymä huoneen ikkunat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:


Monet ovat yrittäneet ja epäonnistuneet tuoda 3D työpöydän käyttöliittymä muuten 2D-käyttöjärjestelmä, mutta se ei ole varmasti pysähtynyt muita yrittämästä. Tuorein esimerkki on viljelykasvi on kohteliaisuus kukaan muu kuin Microsoft, joka hiljattain sai patentin mitä se kuvailee "Menetelmä ja laite tarjoaa kolmiulotteisen tehtävä galleria tietokoneen käyttöliittymä." Toisin sanoen, se on käyttöliittymän tarkoituksena on auttaa sinua paremmin hallita useita tehtäviä, jotka patentti ehdottaa voitaisiin tehdä 3D-ympäristössä, jossa lattia, seinät ja katto. Ilmeisesti et osaa ryhmitellä useita ikkunoita eri paikoista "huone", joka voit luottaa oman alueellisen muistin helposti löytää tietyn tehtävän - ja huoneen saa syvemmälle ja syvemmälle mahtuu enemmän tehtäviä. Vuonna patentti väittää, ainoa keino on kuvattu navigointia, että huone on joukko kuvakkeita, jotka säätää sopivaksi 3D-ympäristössä, vaikka se varmasti tuntuu kuin se voisi helposti mukauttaa tilaa ele valvonta samoin. Osuma lähde linkkiä ja paljon muuta viivapiirroksia kun tämä tuli.

Microsoft patentti yksityiskohtia 3D työpöydän käyttöliittymä huoneen ikkunat perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 12:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Technology Review | lähde Google Patents | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar