lørdag den 7. maj 2011

Robotit oppivat marssimaan / kirjoittaa, vielä ei voi rakastaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/robots-learn-to-march-spell-still-not-capable-of-love-video/:


Tässä toivoen siellä enemmän kuin muutama sotilas-tyylinen marssii pysyvä ja meidän välillämme täydellinen robotti haltuunsa . Jos ei, meillä on joitakin dire uutisia: niitä ei yksinkertaisesti pienet Roombas kuin miltä ne vaikuttavat, mutta 15 ns Khepera vastaan ​​voidaan selvitti ryynit (Georgian Robotiikka ja Intelligent Systems) osoittaa grad opiskelija Edward Macdonald's Pro gradu-tutkielma varten yksikkö. Pienikokoinen robotit eivät kertoneet minne mennä kirjaimet - vaan ne määrittelevät niiden täplät kautta ohjausalgoritmi, paikannus itse suhteessa niiden muiden valssauskoneet, niin että jos yksi on pois yhtälöstä, he nopeasti uudistus kirje ilman sitä. Onneksi he eivät ole oppineet kirjoittaa "tappaa". Mutta. Tutustu uusiin robotti yliherruuteen hieman paremmin video tauon jälkeen.



[Kiitos, Ted]

Jatka käsittelyssä Robotit oppivat marssimaan / loitsu vielä ei voi rakastaa (video)


Robotit oppivat marssimaan / kirjoittaa, vielä ei voi rakastaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 05:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar