lørdag den 7. maj 2011

Apple voi hyväksyä ARM kannettavat tietokoneet, mutta miksi se?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/zyji1vvOQaU/apple-could-adopt-arm-for-laptops-but-why-would-it.ars:



Apple / ARM huhu du jour on, että Apple siirtyminen koko kannettava Mac linja on ARM-pohjainen Prosessorit , pudottamalla Intel kokonaan. Lähteet puhuminen Semi Tarkka väittää tämä on "tehty juttu" ja liikkua pitäisi tapahtua vuoteen 2013, jolloin 64-bittinen ARM A15 ydin on saatavilla. Vaikka uuden sukupolven Applen A5 prosessori voisi jossain mielessä jotain sukua MacBook Air väittävät, että Apple oja Intel tukku ARM vain ei täsmää.


Semi Tarkka: n lähteiden mukaan Apple valmistelee jo tässä siirtymävaiheessa. From OS kannalta ei olisi kovin vaikeaa, IOS-ja Mac OS X ovat molemmat perustuvat enemmän tai vähemmän saman koodiin, ja IOS jo toimii ARM.


"Niin novelli, x86 on historiaa Apple kannettavat tietokoneet, tai tulee olemaan 2-3 vuotta", väitti Semi Tarkka, joka perustuu sen lähteistä "tietoja. "Joka tapauksessa, se on tehty paljon, Intel on pois, ja Apple haketta sisään"


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar