lørdag den 7. maj 2011

Sony piti lupasi PlayStation Network ja Qriocity restaurointi päivämäärä, kerjää lisää kärsivällisyyttä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/sony-misses-promised-playstation-network-and-qriocity-restoratio/:


Oho. Jos sinun muistaa, Sony katsonut mitä voidaan pitää hätätilanteessa lehdistötilaisuus Japanissa viikko sitten ja antaa lukuisia vakuutuksia siitä uudelleen palvelu, koska se liittyy PlayStation Network ja Qriocity. Seitsemän päivää myöhemmin, asiat ovat edelleen yhtä kuollut kuin ne olivat ennen Cinco de Mayo. Tänä iltana yhtiön Senior Director of Corporate Communications Patrick Seybold lävistettävissä nopea päivitys antaa maailma tietää, että he voisivat itse lähteä talosta ja löytää jotain muuta viihdyttää 'em - halusimmepa sitä tai emme, PSN ei tule takaisin verkossa tänään. Syy? 1. toukokuuta, Sony oli ilmeisesti "tietämätön laajuudesta hyökkäyksen Sony Online Entertainmentin palvelimet, "ja nyt se spinning pyörien palauttaakseen turvallisuuden verkon ja" huolehdittava ", että käyttäjän tiedot ovat turvassa. Mr. Seybold näytä ymmärtävän, että olet liian huolissaan saada takaisin vauhtiin asioita, ja hän meni jopa niin pitkälle, kysy luottaa siihen, että Sony tekee "kaiken [se] voi" saada valot vilkkuu kerran. Niin, ja jos olit suunnittelun vierailulla että lähde linkkiä vain löytää uusia ETA ... ei. Sonyn aikoo kertoa teille "niin pian kuin se voi."



[Kiitos, Alex]

Sony piti lupasi PlayStation Network ja Qriocity restaurointi päivämäärä, kerjää enemmän kärsivällisyyttä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 03:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde PlayStation Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar