lørdag den 7. maj 2011

Frisbee Forever app osumia iPhonen näyttö, ei halki se

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/frisbee-forever-app-hits-your-iphone-screen-doesnt-crack-it/:



Voit nakata se kone. Voit nakata se junassa. Voit nakata autoon. Voit nakata sitä lähellä ja kaukana.



Kiloo uusi Frisbee (R) app IOS antaa geeks turvallisen ympäristön heittämään levy (ei siis enemmän rikki ikkunoita tai lommoja nurmikko). Onnistuimme pitämään, että pieni sininen lautanen maanpinnan useiden sekuntien aikana meidän käytännön. Se jopa lensi yksi tai kaksi näistä valtavan mustan ja valkoisen vanteet (valtava verrattuna sormen kynsien koko frisbee). Monet käyttöliittymän elementit tuntuu kuin he olivat lainattu Vihainen Linnut , painikkeista ja muuta grafiikkaa, tapaan edetessäsi tasolla. Tämä toi jossain määrin tuttu peli, mutta varovasti liukuva Frisbee (R) ruudulla on todennäköisesti paljon vähemmän riippuvuutta kuin catapulting riistalintujen kanoja niiden räjähtävien kuolemia. Olemme heitti (tai häilyen) levy iPhone, mutta jos olet valmis lisäämään suuriin liigoihin, ilmainen sovellus on saatavilla iPad (ja iPod touch) samoin. Hyppää ylös ja kiinni se lähde linkkiä.

Frisbee Forever app osumia iPhonen näyttö, ei halki se alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 02:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Applen App Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar