onsdag den 21. september 2011

Froyo-pohjainen ViewSonic V430 älypuhelin esiintyy Venäjällä, nimettömyys lähes taattu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/froyo-based-viewsonic-v430-smartphone-appears-in-russia-anonymi/:


ViewSonic on paljastanut viimeisimmän Android puhelin, V430 - vaikka olisit on hyvin vaikea sanoa kuka teki sen näyttää yksin. Laittaminen Incognito Design syrjään, elintärkeää tilastot sisältävät lihaisa WVGA 4,3 tuuman näyttö, ja 5 megapikselin ensisijainen kamera pariksi VGA eteen päin kamera, kaikki chugging pitkin 1GHz Snapdragon-prosessori. ViewSonic on kaataa vain kolme painiketta näytön alapuolella, muutos neljän näppäimen setup olemme nähneet sen edellinen Android tablets ja puhelimet. Valitettavasti Android versionumero on vastaavasti vähennetty - V430 on ilmeisesti käynnissä Android 2.2, ei Android 2.3 Gingerbread herkullisuus olemme tottuneet Google-powered älypuhelimissa vuonna 2011. V430 näyttäisi käynnistämisestä Venäjän ensimmäinen, mutta ei sanaa vielä, onko se tulee hallituksen Trans-Siperian poikki Euroopassa ja muualla. Hinta on myös Venäjän salainen.


Froyo-pohjainen ViewSonic V430 älypuhelin esiintyy Venäjällä, nimettömyys lähes taattu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Unwired View | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar